Prepaid creditcard

Een prepaid creditcard online aanvragen is een snelle manier om in het bezit van het handige betaalmiddel te komen. Aan de aanvraag van een prepaid creditcard worden minder strenge eisen gesteld als bij de aanvraag voor een normale creditcard. Een prepaid creditcard online aanvragen is dan ook een kwestie van de benodigde gegevens verstrekken, waarna de aanvraag direct in behandeling kan worden genomen. Een prepaid creditcard is bijzonder handig en kan op dezelfde wijze gebruikt worden als een reguliere creditcard. Wel moet u zelf zorgen voor voldoende saldo op de prepaid creditcard, want dat moet eerst opgewaardeerd worden, voordat u er aankopen mee kunt verrichten.

Direct prepaid creditcard aanvragen

Een voorbeeld van een prepaid creditcard, die u gelijk online kunt aanvragen is de DB Card. U krijgt hiermee zelfs kortingen in tientallen bekende webwinkels. Er zijn uiteraard nog andere aanbieders van prepaid creditcards, die u ook online kunt aanvragen, zoals MoneyBookers. Bij het online aanvragen van de in het voorbeeld genoemde prepaid creditcard kunt u een keuze maken tussen een goudgekleurde of een zwartgekleurde prepaid creditcard. Bij een prepaid creditcard online aanvragen hoeft u maar een beperkt aantal gegevens in te vullen. U hoeft bijvoorbeeld niet uw inkomensgegevens te vermelden, maar wel uw persoonlijke gegevens, zoals uw naam en adres. Er zal nadat u de prepaid creditcard online heeft aangevraagd in elk geval geen bkr controle plaatsvinden.

Gewone creditcard

Bij een prepaid creditcard koop je als het ware het recht om een creditcard te gebruiken met je eigen geld.

Bij een ‘normale’ credit card krijg je niet alleen het recht om een creditcard te gebruiken, maar krijg je ook meteen kredietruimt, want je zult niet meer betalen met je eigen geld. Je koopt dus als het ware op de pof.

Daarom krijgt niet iedereen zomaar een creditcard, maar kan nagenoeg iedereen een prepaid creditcard aanvragen.

Het ligt er dus maar net aan of je kredietwaardig bent, en dat is bij een prepaid creditcard niet van toepassing.