Een goede Mitsubishi dealer denkt met je mee

Heb jij je oog op de nieuwe Mitsubishi ASX of de laatste Outlander PHEV, dan heb je een Mitsubishi dealer nodig die je begrijpt en die je vertrouwt. Dat betekent niet dat je binnenkomt en direct allerlei verkooppraatjes aan moet horen, maar dat jouw dealer je de mogelijkheid geeft zelf tot een goede conclusie te komen. Een Mitsubishi dealer moet je informatie geven en stil zijn wanneer nodig, moet de juiste modellen ter beschikking hebben voor jou om te bekijken en moet je niet forceren tot een aankoop. We weten allemaal dat je met een Mitsubishi auto kwaliteit en duurzaamheid in huis haalt en dat je een auto kunt vinden die bij je past. De dealer kan er dan voor zorgen dat jij met de beste auto naar huis gaat.

Een proefrit bij je Mitsubishi dealer

Niemand koopt een auto zonder een proefrit te maken. Dit is de ideale manier om de auto te leren kennen en je Mitsubishi dealer moet je dan ook de tijd geven die je daarvoor nodig hebt. Tijdens een proefrit is het altijd verstandig om verschillende wegen te proberen en zowel op de snelweg, als in de stad te rijden. Daarnaast kan het ook geen kwaad om te proberen te parkeren en andere manoeuvres uit te proberen. Mitsubishi zou Mitsubishi niet zijn als de auto’s niet voorzien zijn van de laatste snufjes, dus pas deze ook toe om te kijken hoe je je hierbij voelt. Pas als je zeker bent van je zaak rijd je weer terug naar de dealer en kunnen jullie er daar verder over praten.

Een ruime showroom

Naast een complete proefrit is het ook handig als je Mitsubishi dealer een uitgebreide showroom heeft met alle laatste modellen. Dat geeft je niet alleen de kans om er even in te zitten, om te zien hoe de auto er in het echt uitziet en om je wensen te formuleren, maar ook om te zien welke kleur en uitvoering je het mooiste vindt. Daarnaast is het erg goed mogelijk dat je in de showroom van mening verandert en toch kiest voor een ander model dan je in gedachten had. De Mitsubishi dealer zou dit model dan direct op voorraad moeten hebben, zodat er op jouw veranderde wensen kan worden ingesprongen en je nog steeds met een voldaan en tevreden gevoel de winkel uit kunt stappen.

De kenmerken van een goede dealer

Een goede Mitsubishi dealer denkt met je mee en geeft je de tijd. Het is erg belangrijk dat je je niet gehaast voelt, want dan is het resultaat vaak dat je zonder auto te kopen naar huis gaat. Een auto koop je natuurlijk niet zomaar en daarom is het zaak dat je hier goed over nadenkt. De dealer heeft dan alle informatie die je nodig hebt voor handen, zonder hier opdringerig mee te zijn. Ga daarom op zoek naar een dealer die bij je past, neem de tijd, doe een uitgebreide proefrit en je zal niet worden teleurgesteld door de Mitsubishi auto die je uiteindelijk besluit te bestellen.

Bij Mitsubishi Kreijne kun je terecht voor professioneel advies en staan jouw wensen altijd centraal.