Aon Autoverzekering

De AON autoverzekering is een goede verzekering, die je meteen bij het afsluiten al laat profiteren van verschillende voordelen, waaronder een lage premie, die je per kwartaal, per jaar, of per maand kunt betalen.

AON AutoverzekeringMaar alleen de scherpe premie is natuurlijk niet de reden dat veel verzekerden al gekozen hebben voor de AON autoverzekering, want er is natuurlijk nog veel meer waardoor de AON autoverzekering als zo bijzonder goed wordt ervaren door verzekerden.

Bij de AON autoverzekering kan je precies de verzekering kiezen die bij jou past, want deze verzekeringsmaatschappij vindt het belangrijk om aan klanten een autoverzekering te kunnen bieden, die precies dat doet wat een verzekerde wil. Zonder overbodige luxe.

Daarom kan je uit 3 basisverzekeringen kiezen, WA, WA+Beperkt Casco of WA+Volledig Casco (All Risk).

Keuze bij de AON Autoverzekering

Bij de AON autoverzekering heb je dus veel keuze. Zo ben je met WA verzekerd voor schade die je met jouw auto veroorzaakt aan iemand, of aan iemands spullen. Schade aan eigen auto kan je verzekeren met de beide andere basisverzekeringen, precies voor die dekkingen, die voor jou belangrijk zijn.

En vanzelfsprekend kan je ook extra of aanvullende dekkingen meenemen in de AON autoverzekering, zoals inzittenden ongevallen, verlies van no-claimkorting, of juridische bijstand.

Ook de schadeafhandeling is goed, zo wordt bijvoorbeeld je auto gratis gehaald en gebracht, krijg je gratis vervangend vervoet, en heb je geen eigen risico.

Bovendien hoef je geen betalingen voor te schieten, want bij de AON autoverzekering wordt de schade rechtstreeks aan het herstelbedrijf betaald.

En nog een opmerkelijk voordeel, de AON autoverzekering is dagelijks opzegbaar.

Veel voordelen dus, een snelle afhandeling, en een prima premie.

Kijk daarom snel of de AON autoverzekering ook in jouw geval een goed alternatief is, en bereken de hoogte van de premie.